Despre noi

COMPANIA NOASTRA

MARI TRANS EURORENT CAR Romania- Companie de Transport Marfa in regim Express / Exclusive in toata Europa. Parcul nostru propriu cuprinde AUTOUTILITARE TIP SPRINTER VAN BOX si SPRINTER PLANE PRELATA CU INCARCARE LATERALA ( 3.5 t Masa Totala si 1.3 t Sarcina Utila).

In activitatea logistica pe care o derulati, avem convingerea ca sunteti in permanenta cautare de noi modalitati si solutii integrate menite sa conduca la imbunatatirea performantei in Compania pe care o reprezentati si la reducerea costurilor de transport, precum si la mentinerea si dezvoltarea standardelor de calitate privind serviciile pe care le furnizati Partenerilor dvs. de afaceri.

VALORILE dupa care ne ghidam sunt Onestitatea , Promptitudinea, Flexibilitate, Profesionalismul Intregii Echipe si Oferirea de Servicii de Transport International de Marfa Impecabile Partenerilor nostri de Afaceri, la un Raport Calitate Pret corect si competitiv.

Am dobandit experienta necesara in acest domeniu, gratie Relatiilor comerciale Directe / Indirecte dezvoltate cu Companii de top cum ar fi FORD, AUTOMOBILE DACIA RENAULT, VALEO, JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL, IVECO, VOLVO, BMW , AUDI s.a.

Compania noastra a implementat si mentine un Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001 : 2008. Am primit din partea TRANS.EU , Certificatul de Companie de Transport de Incredere .

Suntem activi pe Principalele Platforme bursiere de Transport Marfa din Europa: Timocom (ID 196 571). TRANS.EU (ID 362 122), E-KURIER PLATFORM (ID 6672), Teleroute (ID 44614) s.a . Asa cum puteti observa , am obtinut Calificative foarte bune din partea Partenerilor nostri.

Toate acestea, ne intaresc convingerea ca putem raspunde oricand solicitarilor impuse de catre Clientii Dvs. referitoare la asigurarea unor standarde de calitate inalte pentru Serviciile de Transport oferite.

Va invitam sa ne trimiteti Solicitarile Dvs. referitoare la oferta noastra de servicii de transport marfa in Toata Europa, atat pe adresele noastre de email cat si Direct pe Noul nostru website . Echipa noastra va va raspunde Prompt !
Ne dorim sa Dezvoltam impreuna cu Dvs. un Parteneriat de Business Reciproc Avantajos si stiti de ce? Pentru ca impreuna Putem Performa !

VIZIUNE, MISIUNE SI VALORI

 • CARTEA DE VIZITA MARI TRANS EURORENT CAR Romania
  Clientul nostru este Prietenul si Partenerul nostru in afaceri! Vom fi intotdeauna cu cel putin 15 minute inainte in Locurile...

  Citeste mai mult...

 • VALORILE ECHIPEI NOASTRE
  Profesionalism, Onestitate, Flexibilitate, Dinamism , Comunicare, Solutii si Servicii de Transport Marfa Ireprosabile in Toata Europa, puse la Dispozitia Dvs. in...

  Citeste mai mult...

 • TARILE DIN EUROPA SI DOMENIILE DE ACTIVITATE DE INTERES
  MARI TRANS EURORENT CAR ofera Solutii si Servicii de Transport Marfa , 7 zile din 7 si 24H din 24...

  Citeste mai mult...

Nu sunteti sigur care solutie se potriveste nevoilor dumneavoastra de afaceri?